За нас

За нас

В и М ПРОДУКТИОН“ ООД е малка семейна фирма. Основната ни дейност е производство на студено пресовани нерафинирани масла. Работим с български суровини, които са с доказани качества - слънчоглед / район Русе /, кайсиеви ядки / район Добрич, В.Търново /, тиквени семки /район Силистра / ленено семе / район Сливен /. Предлагаме масла, които семена са внос, но с всички необходими сертификати - черен кимион / Индия;Турция; Египет /, конвенциално конопено семе / Хонландия; Белгия /, семена чиа / Перу; Парагвай /
Произвеждаме студено пресовани нерафинирани масла, които са 100% натурални. Както винаги сме казвали маслото, което е в семките или ядките, ние го слагаме в бутилки. Без консерванти, без химия и без допълнително загряване на суровините. За нас качеството е най-важно. Вече много хора опитаха от нашите масла и сме горди и щастливи, че отзивите от клиентите ни е много добър. Това ни дава сила, за да продължаваме да се борим и да успяваме да предложим на клиентите си качествени и здравословни масла.
Няма човек, който да не иска да е здрав. И за тази цел и храненето трябва да е здравословно. Един от най-полезните видове храни са различните растителни храни. Това са масла, които не повишават холестерола за разлика от животинските мазнини и носят много големи ползи. Те се извличат от ядките и семената на растенията чрез студено пресоване и фино пречистване, без да се загряват на висока температура. Благодарение на използваната технология, техните ценни качества се запазват. Ето и големите предимства, които имат този вид масла: те ускоряват обмяната на клетките в тялото, подобряват нашето кръвообращение, кожата подобрява своята еластичност, помагат за образуването на още колаген.
Надяваме се и вярваме, че нашите продукти ще Ви донесат повече енергия, здраве и сила!