Бабини зъби 60 бр. х 500 mg. желатинови капсули

17,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

       Съставки : Екстракт бабини зъби (Tribulus terrestris ) кристална целулоза  и  растителна капсула .

 

Предназначение: Растителната капсула  оказва благоприятно действие на хормоналният баланс при мъжете , както при физическа и психическа умора.

Препоръчителна доза за дневен прием : по 1 капсули / 500 mg. / два пъти на ден по време на хранене.

Съставки в 1 капсула: Екстракт бабини зъби (Tribulus terrestris ) – 500 mg.

 Помощни вещества: растителен желатин, кристална целулоза.

Съставки на препоръчителната дневна доза за прием : Екстракт бабини зъби (Tribulus terrestris )  - 1000 mg.

 

Растителните капсули са подходящи за вегетарианци и вегани !

 

      Растителен продукт, съдържащ активни растителни вещества! Не са добавяни витамини, минерали или други хранителни вещества! Не е лекарствено средство или хранителна добавка!

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява при стайна температура на място, недостъпно за деца.

Произход на капсулите: България

Tribulus terrestris е билка, използвана в традиционната китайска медицина за лечение на проблеми с очите, оток, стомашни заболявания и сексуална дисфункция. Използва се и в индийската аюрведична медицина за лечение на импотентност и безплодие, урогенитални заболявания, сърдечно-съдови заболявания, възпаления и хронична болка.

От повече от 70 съединения, открити в Tribulus terrestris , най-често срещаните включват стероидни сапонини и флавоноиди , които се съдържат в корена и плода на растението и изглежда са до голяма степен отговорни за неговите антиоксидантни, противовъзпалителни, антибактериални и неврологични свойства

Подобни продукти