Цейлонска канела масло и МСТ масло 60 бр. х 500 mg. меки желатинови капсули

17,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Съставки : Цейлонска канела ; слънчогледово масло ; МСТ масло / пречистено кокосово масло /  ; желатин и глицерин.

Предназначение: Растителната капсула оказва благоприятен ефект за понижаване на кръвната захар в организма. Човешкият организъм не може сам да произвежда Омега 6 и Омега 9 мастни киселини, затова те трябва да бъдат набавени като част от разнообразното ежедневно хранене.

Препоръчвана доза за дневен прием : по 1 капсули / 500 mg. / два пъти на ден по време на хранене

Състав на препоръчителната дневна доза за прием 1000 mg. от които:

 

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява при стайна температура на място, недостъпно за деца.
 


Произход на маслото от цейлонска канела: България

Цейлонската канела е природно средство против различни бактерии, вируси и инфекции. Активно се бори с тях, като в същото време повишава имунитета заради своя богат състав. Някои модерни изследвания сочат, че цейлонската канела може да има невероятни ефекти за пациенти с диабет и сърдечно-съдови заболявания.
МСТ масло е пречистено кокосово масло има специална химична структура, която го прави по-лесно за храносмилане от класическите мастни киселини . Така тялото може да използва МСТ мазнините веднага след прием, като източник на енергия. Това е причината да са толкова популярни сред атлети и сред хора, които получават по-голямата част от енергията си от мазнините.

Подобни продукти