Готу кола 60 бр. х 500 mg. желатинови капсули

20,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Съставки : Екстракт готу кола / Centella asiatica/; кристална целулоза и растителна капсула .

Предназначение: Растителната капсула е билков продукт и оказва благоприятен ефект на храносмилателната и кръвоносната система .

Препоръчителна доза за дневен прием : по 1 капсули / 500 mg. / два пъти на ден по време на хранене.

Съставки в 1 капсула: готу кола (Centella asiatica) - 500 mg. Помощни вещества: растителен желатин, кристална целулоза.

Съставки на препоръчителната дневна доза за прием : Екстракт готу кола / Centella asiatica/ 1000 mg.

Растителен продукт, съдържащ активни растителни вещества! Не са добавяни витамини, минерали или други хранителни вещества! Не е лекарствено средство или хранителна добавка!

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява при стайна температура на място, недостъпно за деца.


 Растителните капсули са подходящи за вегетарианци и вегани !

 

Произход на капсулите: България

Родом от влажните зони на Азия, особено в Индия, Шри Ланка, Китай и Индонезия, това растение се характеризира с бъбрековидни листа и малки, розово-червени цветя. Готу кола принадлежи към семейство Apiaceae и е известна със своите лечебни свойства. Дори е наричан един от „чудодейните еликсири на живота“. Ценен е за подобряване на кръвообращението, намаляване на възпалението, заздравяване на рани, укрепване на съединителната тъкан в тялото и облекчаване на стреса. Историческото значение на готу кола в традиционната медицина подчертава нейното значение като естествен лек за различни заболявания, предлагащ холистичен подход към здравето и благосъстоянието.

Подобни продукти